25 Haziran 2013 Salı

ALÇIPAN BÖLME DUVAR

 Alçıpan Bölme Duvar
Kam Kartonpiyer Ustaları olarak Alçıpan Bölme Duvar hizmeti vermekteyiz.
  Alçıpan bölme duvar  Duvar-U ve  Duvar-C profillerlli iskeletlere alçıpan kaplanmasıyla  oluşturulan ;  ev  ,ofis  ,işyeri vb. yerleri ayırmada kullanılan duvar  tipidir .
 Biz KAM KARTONPİYER  olarak 1985 yılından beri size en  temiz , en kaliteli  alçıpan bölme duvar  hizmeti  vermek için  bu sektördeyiz .
Alçıpan bölme duvarın en iyi şekilde uygulanmasında  terazinin önemi büyüktür .Mutlaka işinin ehli olan ustalar tarafından yapılmalıdır yoksa şekli bozuk yapılar oluşabilir ; bu noktada da KAM KARTONPİYER in deneyimli ustalarına güvenebilirsiniz.
Alçıpan bölme duvar , ihtiyaçlarınıza cevap vererek  evlerinizin, ofisinizin ve işyerinizin daha kullanışlı daha estetik bir şekil almasını sağlar .
Alçıpan bölme duvar diğer duvar  tiplerine göre daha  hafiftir  ; temiz  ve hijyeniktir.
Alçıpan bölme duvar uygulanması diğer duvarlara göre daha pratiktir .Fazla alan kaplamaz bu sayede ferah bir ortam sağlar. Ayrıca kolaylıkla sökülebildiği için de eziyet gerektirmez.
Alçıpan bölme duvarın içine ses ve ısı yalıtımı için isteğe bağlı olarak  taşyünü , izocam yada strafor konulabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder